Weekendje weg? Onze tips!

vakantie veluwe

Wil je er even tussenuit? Dan is een weekendje weg een goede optie! Zeker nu het coronavirus wereldwijd al lange tijd aan de gang is. Naar het buitenland op vakantie gaan is nu vaak erg onzeker. Gelukkig is er in Nederland ook heel wat moois te zien en te beleven! In deze blog delen we je graag een aantal ideeën met je voor een weekendje weg in Nederland. 

Bezoek de Veluwe! 

De Veluwe is prachtig. Rijk aan natuur en er zijn genoeg leuke dorpen en kleine steden te vinden op de veluwe. Wij raden je een weekendje weg aan in een vakantiehuis op de Veluwe. Vanuit hier heb je alle rust en ruimte om te genieten van je vrije weekend. Ga je erop uit of kom je even helemaal tot rust in je gehuurde vakantiehuisje? Mogelijkheden genoeg! 

Wat is er te doen op de Veluwe? 

Wil je verder kijken dan alleen je vakantiewoning op de Veluwe? Er is genoeg te doen! We sommen een aantal activiteiten voor je op: 

Ontdek de Hanzesteden:
Zin om even te shoppen? Of ergens op het terras plaats te nemen? Het kan in één van de Hanzesteden die de Veluwe rijk is! Van Elburg tot Harderwijk. Of breng een bezoek aan het schilderachtige Hattem. 

Fietsen op de Veluwe

Wil je zoveel mogelijk van de Veluwe zien? Kies dan een mooie fietsroute uit! Diverse fietsroutes brengen je langs de mooiste natuurgebieden op de Veluwe. Succes gegarandeerd! 

Wil je de Veluwe samen met je huisdier bezoeken? Zoek een vakantiehuis uit op de Veluwe waar je huisdier ook welkom is! Bekijk voor meer info: https://www.vakantieveluwe.com/vakantiehuis-veluwe-met-huisdier/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *