Wat kun je doen in Tanzania?

Sta jij op het punt om op vakantie te gaan naar Tanzania? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel te lezen. In dit artikel zullen we namelijk stilstaan bij de leukste activiteiten in Tanzania zodat je zeker weet dat je jouw vakantie als onvergetelijk kunt bestempelen. Wil jij additionele informatie over een van deze activiteiten? Neem dan contact op met jouw reisbureau en kom achter de vele mogelijkheden!

Naar Tanzania? Beklim de Kilimanjaro

Sta jij op het punt om naar Tanzania te gaan en wil jij een actief uitje organiseren? Dan is het zeker aan te raden om de Kilimanjaro te beklimmen. De Kilimanjaro is namelijk de hoogste berg van Afrika met een besneeuwde top. Je kunt de 5,892 meter hoge berg beklimmen. Het is goed om te benoemen dat je de berg in verschillende routes kunt beklimmen. De tochten duren allemaal dagen en daarom is het wel noodzakelijk dat je hier genoeg tijd voor reserveert. Benieuwd naar de routes? Neem direct contact op met jouw reisbureau voor de mogelijkheden.

Het Serengeti National Park bezoeken is een must

Het Serengeti National Park is een indrukwekkend en dierlijk schouwspel waarbij anderhalf miljoen gnoes, zebra’s en gazellen door het park rondlopen. Ben jij echt een dieren liefhebber? En wil jij iets spectaculairs zien? Dan is de massale migratie van een miljoen gnoes en 300.000 gazellen een uitje bij uitstek dat je nooit zult vergeten. Het is natuurlijk niet mogelijk om tussen de dieren rond te lopen tijdens de tocht en daarom is het goed om hier vooraf informatie over te verschaffen. Ga jij naar Tanzania? Dan mag dit plekje zeker niet ontbreken op jouw to-do list. Vraag naar de mogelijkheden en vraag in welke periode je het beste naar het Serengeti National Park kunt gaat.

De stranden van Zanzibar zijn prachtig

Wil jij naast alle culturele hoogstandjes en activiteiten ook kunnen genieten van heerlijke stranden? Dan is het aan te raden om ook een paar dagen uit te trekken voor Zanzibar. Zanzibar is namelijk een eiland van Tanzania waar je kunt genieten van de mooiste stranden van de wereld. De hagelwitte stranden trekken jaarlijks enorm veel bezoekers. Je kunt hier met de boot komen waarbij je direct verliefd wordt op de turkoois blauwe zee. Benieuwd? Bekijk eens de afbeeldingen op Google en je zult direct versteld staan van de mooie stranden.

Bezoek Stone Town als je toch in Zanzibar bent

Ben jij in Zanzibar omdat je toch al in Tanzania bent? Dan is het zeker aan te raden om ook de Stone Town te bezoeken. Stone Town zit in Zanzibar en heeft een Arabische sfeer. Het gebied heeft smalle steegjes en daarom is het zeker aan te raden om dit te bezoeken. Ben jij benieuwd naar wat je er allemaal kunt doen? Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Wil jij dit weten? Neem dan direct contact op met je reisbureau en kom achter de vele mogelijkheden in Tanzania en boek jouw avontuurlijke vakantie op maat via Tanzaniaspecialist.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *