Trek de wijde wereld in en kies voor een Adria camper

Een Adria camper is er voor ontworpen om te presteren. Alles is zorgvuldig ontworpen, ontwikkeld en getest om je veel veiligheid, comfort en plezier te garanderen. Gebouwd om van te genieten, gebouwd om lang mee te gaan. De exclusieve exterieurstyling is voorzien van dynamische voorprofielen, stijlvolle achterwanden en kenmerkende kenmerken zoals het Adria Exclusive Design SunRoof® en grote panoramische ramen, op veel modellen.

Gemaakt van uitsluitend de beste materialen

Als je op vakantie gaat met je eigen Adria camper, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze je veilig van A naar B brengt. Adria’s unieke ‘Comprex’ constructie combineert de torsiesterkte van hout, de duurzaamheid van polyurethaan en de vochtwerende eigenschappen van polyester. Het ontwerp bestaat uit composiet houten paneel, polyurethaan afdichting, eps piepschuim, een buitenkant polyester carrosseriebekleding (zijwand), een buitenkant polyester carrosseriebekleding (vloer), XPS piepschuim isolatieschuim en een versterkt hardhouten profiel.

Alle voertuigen worden getest in de eigen klimaatkamer

De campers zijn gebouwd volgens de Adria ‘Thermo-build’ normen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik het hele jaar door. Met geoptimaliseerde isolatiematerialen, nauwkeurig ontworpen verwarmingsontwerp en Adria’s Air Flow System dat een luchtstroom door het voertuig mogelijk maakt. Alle voertuigen worden getest in de eigen klimaatkamer, van -40 tot +60 graden en in luchtvochtigheid van 45% tot 80% tussen +30 en +60 graden. Comfort is verzekerd in warmere omstandigheden met goede ventilatie en geïntegreerde zonwering, inclusief thermische afscherming en geïntegreerde schermen in onze SunRoof® en panoramische ramen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een comfortabele rit. En dat is waar het om draait, toch?

Gebruiksvriendelijk Truma warmeluchtverdeelsysteem met optionele elektrische vloerverwarming. Op geselecteerde modellen Alde-verwarming, een op vloeistof gebaseerd centraal verwarmingssysteem, dat de warmte gelijkmatig over het voertuig verdeelt via de