Tips voor jouw vakantie naar Andalusië

Ben je aan het oriënteren waar je volgende vakantie heen gaat? Dan is Andalusië een mooie regio in Spanje om heen te gaan! Geniet van mooi weer, prachtige landschappen en diverse steden met oude gebouwen en een rijke historie. En dan hebben we het nog niet gehad over de heerlijke Spaanse keuken! We hebben hieronder drie tips voor jou op een rijtje gezet als je op vakantie naar Andalusië wilt.

Kies je soort reis naar Andalusië

Als je op vakantie wilt naar Andalusië of door deze regio heen wilt reizen kun je ervoor kiezen om met de auto vanuit Nederland naar Andalusië te rijden. Dit kost echter wel 1 of 2 dagen voordat je op je bestemming bent, met de nodige verbruikte brandstof en overige kosten, zoals hotels waar je tijdens de heen -en terugreis in wilt verblijven. Tegenwoordig is het een trend om het vliegtuig te pakken en met een huurauto door of naar je vakantiebestemming te reizen. Met een zogeheten fly drive Andalusië vakantie vlieg je naar één van de vliegvelden van Andalusië en staat er een huurauto voor je klaar waarmee je je reis kunt vervolgen.

fly drive

Kijk naar reizen bij diverse reisbureaus

Veel (online) reisbureau’s bieden dit soort vakanties al aan waarmee je het vliegtuig en een huurauto combineert tijdens je vakantie. Kies daarom niet voor de eerste en beste partij om je vakantie bij te boeken maar vergelijk meerdere aanbieders. Dit kan al gauw honderden euro’s schelen voor de reis zelf. Dit geld kan je dan in je verblijf en activiteiten steken, dat is een stuk leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *