Tesla leasen ook in 2021 een goede keuze

De Tesla blijft ook in 2021 onverminderd populair als elektrische leaseauto. Zowel bij particuliere als bij zakelijke leasecontracten staat dit Amerikaanse merk erg hoog aangeschreven als één van de beste elektrische auto’s. Alle modellen van dit Amerikaanse merk zijn nog steeds zeer populair. Mede omdat de ontwikkeling van de Tesla nooit stilstaat. De Tesla model 3 en de Tesla model X en Y zijn op dit moment in Nederland al beschikbaar als leaseauto voor zakelijke of particuliere lease.

Grote actieradius

De aandrijving van deze elektrische auto’s wordt nog steeds geoptimaliseerd en dat is voor veel mensen de reden om voor een Tesla te kiezen. Alle modellen van Tesla hebben een actieradius van ruim 400 kilometer en de Tesla Model S haalt zelfs de 500 kilometer grens. Hiermee is de Tesla zeer aantrekkelijk voor zakelijke rijders die wekelijks veel kilometers afleggen. Moet u tussendoor toch laden? Dan kan dit vaak al binnen 25 minuten tot 80% van het accuvermogen. Daarnaast staat Tesla bekend om zijn vele innovaties. Denk hierbij aan de autopilot. Deze techniek werd door de fabrikant van Tesla ontwikkeld. Voor veel Teslarijders zijn deze innovatieve technieken één van de doorslaggevende punten om te kiezen voor dit merk. De prestaties van de Tesla liegen er ook niet om. Met de uiterst krachtige motoren zit u in zo’n 5 seconden al op de snelheid van 100 kilometer per uur.

Elektrisch rijden voor iedereen

Elektrisch rijden wordt de toekomst en het is een stuk voordeliger om de accu van uw elektrische auto op te laden dan te tanken bij een benzinestation. Zeker wanneer u thuis uw accu kunt opladen en daarbij gebruik kan maken van de energie uit de zonnepanelen op uw dak. Zo kunt u de kosten van het laden tot een minimum beperken. Bij Tesla kennen we ook de zogenaamde V3 superchargers. Bij het netwerk van deze snellaad stations is het binnenkort mogelijk om de accu van de Tesla in slechts 15 minuten weer op te laden. Dit netwerk is ook in Nederland beschikbaar.

Leasen biedt voordelen

Het leasen van één van de Tesla modellen biedt u de voordelen dat u voor een vast bedrag per maand in een splinternieuwe elektrische auto rijdt die voorzien is van de nieuwste innovaties en waarvoor regelmatig updates verschijnen die het rijplezier alleen maar vergroten. Daarnaast betaald u geen wegenbelasting en is het onderhoud gedurende de hele leaseperiode voor rekening van de leasemaatschappij. Het enige dat u naast het vaste bedrag betaald zijn de kosten voor het opladen. De looptijden van de leasecontracten zijn veelal vastgesteld op 60 maanden (5 jaar) en met een maximum van 10.000 km per jaar. Zowel particuliere als zakelijke leasecontracten zijn mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *