Een groepsaccommodatie in Overijssel voor elk gezelschap

Overijssel is een heerlijke provincie om op ontdekkingstocht te gaan. Prachtige natuur, gezellige steden en de leukste bezienswaardigheden; je vindt het hier allemaal. Hartstikke leuk om samen met je hele familie of grote vriendengroep te ontdekken. Maar na een dagje wandelen, shoppen of cultuur snuiven wil je wel in de buurt in een lekker bed kunnen duiken. Dan heb je een leuke groepsaccommodatie Overijssel nodig. Maar waar vind je een accommodatie die groot genoeg is voor jullie allemaal? Bij Gastenboerderij Kosman vind je alles wat je nodig hebt, én meer!

Voor een groot en wat kleiner gezelschap

Het maakt niet uit of je een groepsaccommodatie in Overijssel zoekt voor een familieweekend, of dat je een midweek weg wil met je vrienden, bij Gastenboerderij Kosman is het allemaal mogelijk. De ruime slaapkamers zorgen ervoor dat iedereen heerlijk zal slapen en weer uitgerust aan een nieuwe dag kan beginnen. Er passen maar liefst 30 gasten in de boerderij, dus er is ruimte genoeg voor iedereen. Ben je met een kleiner gezelschap? Dan kun je er ook voor kiezen om maar de helft van de groepsaccommodatie in Overijssel te huren. Ook als je maar de helft van de boerderij huurt, kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Niet alleen beschik je over fijne slaapkamers, een gezellige woonkeuken en een comfortabel zitgedeelte, ook kun je gebruik maken van de heerlijke sauna en luxe hottub. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Kies je eigen luxe

Als je in de groepsaccommodatie Overijssel verblijft kun je zelf kiezen in hoeverre je verzorgd wil worden. Vind je het leuk om zelf voor de hele groep te koken? Dan kan dat op het grote gastoestel. De boodschappen kun je zelf gaan halen, maar kunnen ook door de plaatselijke supermarkt bezorgd worden. Wil je liever niet zelf in de keuken hoeven te staan? Dan bestel je eenvoudig catering. Of kies voor een BBQ pakket en geniet van lange, gezellige zomeravonden. Valt het weer een beetje tegen? Dan ga je gewoon onder de overkapping zitten. Waar je ook van houdt, bij Gastenboerderij Kosman is het mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *