De leukste vakantiebestemmingen in Nederland

vakantie nederland

Op zoek naar een vakantiebestemming voor de zomervakantie in 2021? En heb je geen zin om een coronatest te doen of om een PCR test met certificaat te regelen? Het is namelijk nogal een gedoe dit jaar om op vakantie te gaan. We kunnen ons goed voorstellen dat je daar niet op zit te wachten en daarom voor een vakantie in Nederland gaat. En dat is helemaal geen straf! Nederland kent genoeg prachtige plekken die je ongetwijfeld nog niet gezien hebt. In deze blog delen we een aantal leuke Nederlandse vakantiebestemmingen met je. Heb je zelf nog suggesties? Laat dan gerust een reactie achter onder deze blog. Met jouw input kunnen we deze blog verder uitbreiden. Zo weten we zeker dat iedereen een fantastische vakantie in Nederland beleefd! 

Bezoek de Veluwe

De Veluwe is prachtig. Natuurliefhebbers genieten hier intens van al het moois dat er te zien en te beleven is. Het natuurgebied bestaat vooral uit heuvels, dennen- en loofbossen, stuifzand en diverse beekjes. Neem je fototoestel mee en maak de meest mooie foto’s! De Veluwe kent ontelbaar veel fiets- en wandelroutes, je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen. 

Even klaar met het bezoeken van de natuur? Ook op de Veluwe zijn voldoende attractieparken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul (in Apeldoorn) of familiepretpark Julianatoren (ook in Apeldoorn te vinden). Ben je een fan van musea? Bezoek dan het Kröller-Müller Museum en bekijk de prachtige beeldentuin. 

Op de Veluwe is ook strand te vinden. Op een mooie zomerse dag is het hier goed vertoeven. Breng een bezoek aan het Veluwemeer en geniet van de rust en het mooie weer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *